LG 32LB5610 – functie de inregistrare de continut

Nimic nu poate fi mai trist decat acel moment in care stii ca la o anumita ora va avea loc meciul de fotbal cel mai important al echipei cu care tii insa tu nu vei putea fi disponibil pentru a-l vizualiza la acea ora. Pentru ca situatiile acestea sa nu mai fie o problema, au aparut televizoarele care inregistreaza programele tv astfel incat sa le putem vizualiza mai tarziu.

Televizor LED LG, 80 cm, 32LB5610, Full HD

Mai exact vom vorbi despre un televizor al celor de la LG, diferit putin fata de modelul Samsung 40H5203, care ne permite sa nu pierdem niciun eveniment important ce se difuzeaza la TV. Astfel in randurile urmatoare vom vorbi despre televizorul LG 32LB5610.

LG 32LB5610 – un televizor care nu rateaza nimic

Pentru acele momente despre care vorbeam in introducerea acestui review exista o functie LG Time Machine care ne va ajuta sa inregistram diferite programe TV astfel incat sa revedem emisiunile favorite oricand dorim, fara sa mai pierdem deci meciuri sau filme importante.

De asemenea ne vom putea bucura de absolut orice program la intensitate maxima datorita ecranului de tip IPS care ne ofera un unghi de vizualizare foarte larg precum si niste culori foarte placute, vii si vibrante care transforma orice imagine intr-o adevarata panorama.

Totodata ecranul este foarte rezistent, deci nu trebuie sa ne facem prea multe criji ca ar putea suferi lovituri din greseala si s-ar putea defecta.

Tot despre ecran ar trebui sa spunem si faptul ca acesta are o diagonala de 80 de centimetri, la fel ca televizorul Samsung 32H5030, precum si rezolutii Full HD care ne vor oferi niste imagini de o super calitate.

In acelasi timp si sunetul este de inalta calitate. Acesta este datorat in mod special tehnologiei Clear Voce II care face tot posibilul pentru a obtine un sunet cat mai clar.

De toate aceste imagini si de sunetul de inalta calitate ne putem bucura folosind un stick USB pe care sa fie stocate mai multe filme deoarece televizorul LG 32LB5610 ne va permite redarea acestora.

Concluzii

Pe langa specificatiile demai sus, LG 32LB5610 se mandreste si cu un mod de economisire a energiei foarte apreciat de catre cumparatori, mod care ne convinge ca vorbim despre un super televizor pe care nu am mai vrea sa il dam inapoi prea curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *