LG 32LB580B – televizor care pune accent pe partajare

Mai nou televizoarele nu sunt folosite doar pentru a viziona cateva programe TV oferite de catre abonamentul la cablu pe care il avem , ci in mult mai multe scopuri, existand mai multe surse de continut. De aceea acum in cazul televizoarelor se pune si foarte mult accent pe partajare, astfel incat sursele de continut sa fie cat mai numeroase.

Televizor Smart LED LG, 81 cm, 32LB580B, HD

De aceea am decis sa vorbim despre un televizor ieftin care pune foarte mult accent pe partajare. Mai exact este vorba despre un televizor al celor de la LG, si anume modelul LG 32LB580B.

LG 32LB580B – atunci cand vine vorba despre continut, nu exista limite

Atunci cand dorim sa vizualizam orice altceva numai posturile TV nu, putem folosi functia LG Smart Share pe care cei de la LG au gandit-o in mod special pentru a conecta alte dispozitive la acest televizor. Astfel putem conecta telefonul, tableta, calculatorul, laptopul si multe alte dispozitive astfel incat sa avem mereu surse de continut la indemana.

De asemenea continutul este foarte usor de gasit iar tot ce trebuie sa facem este sa folosim functia de cautare foarte inteligenta care ne permite sa tastam sau chiar sa rostim ceea ce dorim sa cautam, iar LG 32LB580B va cauta pentru noi.

In acelasi timp, ecranul cu o diagonala de 81 de centimetri este cu putin mai mare decat a televizorului LG 32LB5610 insa poate fi partajat foarte usor atunci cand conectam alte dispozitive la el. Imaginile vor avea cu siguranta o calitate superba datorita rezolutiei HD.

De asemenea la fel ca in ca in cazul televizorului de mai sus, LG 32LB580B dispune de o functie de tip Time Machine care ne permite sa inregistram emisiunile preferate pentru a le putea revizualiza mai tarziu.

Am uitat sa mentionam faptul ca vorbim despre un Smart TV care are functie de Wi Fi incorporata, deci internetul este foarte usor de accesat pentru ca mai apoi sa intram pe Youtube sau alte site-uri.

Alte detalii si concluzie

Ecranul de tip IPS este de inalta calitate si ne ofera in acelasi timp atat imagini foarte vii si vibrante precum si un unghi de vizualizare foarte mare.

Asadar, privind numarul mare de dotari si de specificatii bogate, nu putem decat sa spunem faptul ca LG 32LB580B este un televizor ce merita achizitionat de catre oricine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *