Lg 32LF561V – imagini si sunet de inalta calitate

Un televizor trebuie sa dispuna atat de imagini de calitate cat si de un sunet cat mai bun, una fara cealalta fiind doar niste aspecte simple insa impreuna reusind sa convinga pe oricine ca un televizor merita achizitionat.

Televizor LED LG, 80 cm, 32LF561V, Full HD

Iar un astfel de televizor care ne ofera atat imagini cat si sunet demn de un televizor al anului 2015 este Lg 32LF561V care face parte din acea categorie de modele de televizoare ieftine care merita absolut fiecare leu din pretul sau initial.

LG 32LF561V este un televizor care merita toti banii

Vorbim asadar nu numai despre un televizor performant ci si despre unul foarte accesibil. Inainte de toate insa trebuie mentionata diagonala de 80 de centimetri care este mai mult decat suficienta pentru a viziona un film in cele mai bune conditii mai ales datorita rezolutiei Full HD. Diagonala se aseamana foarte mult cu cea a modelului Samsung 32H5500.

V-am lamurit deci ca este vorba despre un televizor care ofera imagini de calitate insa nu am oferit niciun argument pentru a sustine calitatea sunetului. Ei bine in acest sens tehnologia Virual Surround ne va face sa ne simtim la fel ca la cinema. Atat de bun este sunetul oferit de catre LG 32LF561V.

Design premium

Si totusi nu numai partea tehnica a televizorului LG 32LF561V trebuie laudata, ci si designul. Asta deoarece este vorba despre un televizor care arata foarte bine mai ales datorita designului metalic care ii ofera un aer foarte modern.

Alte specificatii si concluzii

Iar pentru ca majoritatea persoanelor incearca sa obtina facturi cat mai mici la energia electrica, televizorul LG 32LF561V are in dotare un mod de economisire a energiei astfel incat sa poata fi considerat o achizitie foarte reusita care sa ne ajute sa dam mai putini bani pentru energia electrica.

De asemenea un alt aspect conceput tot in acest sens este senzorul Motion Eco care la randul sau ajuta la obtinerea unui consum de energie electrica redus.

La pretul sau de doar 1249 de lei, LG 32LF561V poate fi considerat fara prea multe retineri un televizor foarte bun la un pret foarte accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *