LG 32LF580V – performanta si calitate

Foarte multe persoane tin cont de raportul calitate-pret atunci cand fac cumparaturi, de aceea si noi ne uitam deseori ca produsele despre care vorbim aici pe blog sa aiba o calitate cat mai buna chiar daca pana la urma vorbim despre un tv ieftin. Asa am ales sa facem si in acest articol.

Televizor Smart LED LG, 80 cm, 32LF580V, Full HD

Mai exact, am ales sa verificam putin promotiile celor de la LG si am ales un model accesibil pentru toata lumea dar care are in acelasi timp niste dotari demne de invidiat. Astfel am ajuns sa vorbim acum despre televizorul LG 32LF580V.

LG 32LF580V – performanta cu bani putini

In ciuda faptului ca are un pret de cumparare destul de mic, LG 32LF580V se mandreste cu faptul ca este un SMART TV aproape la fel de bun ca un televizor concurent si anume Samsung 48H6400. Totusi acesta este mult mai mic decat modelul mentionat anterior, avand o diagonala de 80 de centimetri insa pastrandu-si performanta la capitolul rezolutii, deoarece intalnim aceeasi rezolutie Full HD pe care am intalnit-o si la modelul Samsung 48H6400.

LG 32LF580V are insa un avantaj ce nu l-am intalnit nici macar la televizorul Samsung 32J5500: modul de economisire a energiei. Astfel, putem sa ne uitam ore in sir la televizor fara sa ne facem griji ca factura ar putea fi mult prea mare pentru portofelul nostru.

De asemenea la capitolul partajare trebuie mentionata tehnologia Screen Share care ne ajuta sa folosim televizorul LG 32LF580V pentru a-l conecta la alte dispozitive si pentru a impartasi ecranul si rezolutiile inalte.

In acelasi timp avem la dispozitie un serviciu LG Cloud care ne permite sa stocam o multime de continut pe care sa il vizualizam mai apoi oricand dorim, bucurandu-ne astfel mereu de continut de calitate.

Pret

Pretul lui LG 32LF580V este de aproximativ 1600 de lei insa deseori poate fi cumparat chiar la reducere, deci vorbim despre un televizor foarte bun la un pret mic si accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *