LG 32LF630V – smart TV de la LG

LG este unul dintre cele mai cunoscute branduri de televizoare ieftine motiv pentru care televizoarele lor sunt la mare cautare in ultima vreme. De aceea am ales si noi ca aici peblog sa prezentam cat mai multe modele, astfel incat cumparatorilor sa le fie cat mai usor sa isi aleaga televizorul perfect pentru ei.

Televizor Smart LED LG, 80 cm, 32LF630V, Full HD

De aceasta data am ales sa vorbim despre un model inteligent, si anume despre televizorul LG 32LF630V care a adunat numai si numai pareri pozitive, motiv pentru care ne-am gandit sa il testam si noi putin si sa scriem un review.

LG 32LF630V este un televizor inteligent produs de catre cei de la LG

De cele mai multe ori dispozitivele inteligente sunt destul de dificil de utilizat, motiv pentru care multe persoane le evita. LG 32LF630V nu trebuie insa evitat deoarece dispune de un sistem de operare webOS TV care a fost conceput in mod special pentru a fi cat mai usor de utilizat si pentru ca oricine sa se descurce sa foloseasca acest televizor.

De asemenea instalarea se va face foarte usor datorita procesului de instalare sustinut de catre asistentul BeanBird.

Iar pentru ca vorbim despre un televizor inteligent, in LG Store vom gasi o multime de programe TV, VOD, continut 3D precum si diferite aplicatii care sa ne ajute sa nu ne plictisim niciodata cu acest televizor in casa.

Diagonala si alte detalii despre ecran

Diagonala, chiar daca nu este la fel de mare ca a televizorului LG 43LF540V,  LG 32LF630V are totusi un ecran destul de mare de 80 de centimetri. De asemenea acesta se poate mandri cu niste rezolutii Full HD care ne vor face sa ne putem bucura de absolut orice imagine redata pe acest televizor spectaculos.

Unul dintre lucrurile ce merita promovate ale acestui televizor este si pretul foarte bun. Mai exact, LG 43LF540V are un pret foarte bun de 1800 de lei, astfel incat putem declara fara prea multe retineri ca oricine isi poate permite un televizor inteligent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *