Lg 32LF650V – ieftin si bun

Cam in orice piata din Romania exista impresia ca daca un produs este ieftin asta inseamna ca este si de proasta calitate. Noi am vorbit aici pe blog despre multe tv ieftine care in ciuda pretului prezentau o multime de specificatii foarte bune, demne unui televizor de top.

Televizor Smart 3D LED LG, 80 cm, 32LF650V, Full HD

De aceea am ales ca in acest articol sa continuam sa luptam impotriva mitului ca un produs ieftin are si o calitate mai slaba, iar asta o vom face printr-un review facut unui televizor de care noi ne-am indragostit: LG 32LF650V.

LG 32LF650V – tehnologia 3D are acum un pret atat de mic

Probabil LG 32LF650V este unul dintre cele mai ieftine televizoare 3D intalnite de noi pana acum. Vorbim deci despre un smart TV care dispune de niste dotari superbe, pe langa tehnologia 3D, precum ecranul de 80 de centimetri pe care il intalnim si la Samsung 32H5000 dar si rezolutiile Full HD care ne vor oferi mereu imagini de inalta calitate.

De asemenea chiar daca este vorba despre un Smart TV, LG 32LF650V este foarte usor de folosit deoarece este dotat cu un sistem de operare webOS 2.0 conceput in mod special pentru simplitate si pentru un design cat mai placut.

Atunci cand la programele TV oferite de catre abonamentul pe care il avem nu gasim nimic bun de vizualizat, putem folosi functia Smart Share care ne permite sa conectam mai multe dispozitive la acest televizor si sa le folosim pe post de surse de continut, deci vom avea mereu cate un videoclip sau un film la dispozitie.

In acelasi timp, tot pentru momentele in care avem nevoie de o sursa de divertisment si nu o gasim in grila de programe TV, putem folosi la fel de bine LG Content Store pentru a procura diferite aplicatii care sa mai alunge momentele de plictiseala.

Pret

In ciuda faptului ca vorbim despre un televizor cu foarte multe dotari, pretul lui LG 32LF650V este doar 1900 de lei, oferta de care ar trebui sa profite oricine fara prea multe momente de stat pe ganduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *