LG 40LF630V – SMART TV accesibil

Este adevarat faptul ca televizoarele inteligente merita absolut fiecare leu din pretul lor insa este destul de cunoscut si faptul ca acestea nu sunt chiar prea ieftine, ba chiar preturile sunt destul de piperate, astfel incat nu prea multe persoane isi permit un televizor inteligent.

Televizor Smart LED LG, 101 cm, 40LF630V, Full HD

Nu exista insa nicio regula care sa spuna ca televizoarele inteligente sunt numaidecat televizoare scumpe, ci exista chiar multe modele ieftine de televizoare inteligente iar de fiecare data cand gasim cate unul, scriem si cate un review pe blog. Un bun exemplu in acest sens fiind Lg 40LF630V, televizor despre care vom vorbi chiar in randurile urmatoare.

Lg 40LF630V – inteligenta este accesibila

Chiar daca de cele mai multe ori dispozitivele inteligente sunt greu de folosit, Lg 40LF630V nu respecta acest zvon deoarece dispune de sistemul de operare webOS 2.0 ce este foarte usor de folosit dar si care mai poate fi intalnit la mai multe modele, modele precum LG 32LB580B. Simplitatea este cuvantul cheie al acestui televizor.

In ceea ce priveste restul de specificatii ale acestui televizor, LG 40LF630V are o diagonala foarte mare de 101 de centimetri, la fel de mare deci ca a lui Samsung 40H5203, precum si niste rezolutii foarte bune Full HD care ne vor oferi imagini de inalta calitate.

In acelasi timp, fiind un Smart TV, LG 40LF630 ne pune la dispozitie LG Store de unde putem folosi o multime de aplicatii pentru acele momente in care suntem intrerupti de publicitate si nu avem altceva mai bun de facut.

Alte specificatii

Datorita portului HDMI vom putea conecta foarte usor o multime de dispozitive la acest televizor, astfel incat sa avem mereu surse de continut la indemana.

De asemenea de fiecare data cand dorim sa impartasim o imagine sau un videoclip cu cei dragi, vom putea folosi foarte usor functia Simple Share iar cu o conexiune Wi Fi vom ajunge instant pe retelele de socializare.

Daca raportam specificatiile la pretul de aproximativ 2500 de lei concluzia este una simpla: Lg 40LF630V este un televizor inteligent si bun la un pret bomba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *