LG 42LB5610 – televizor cu ecran IPS

Am vorbit despre multe televizoare ieftine aici pe blog insa putine dintre ele aveau un ecran IPS. De aceea am decis sa cautam mai multe modele cu astfel de ecrane, sa le testam si sa scriem cate un review despre ele pe blog, astfel incat cititorii nostri sa aiba mereu la indemana un pont bun.

Televizor LED LG, 106 cm, 42LB5610, Full HD

Asa am ajuns sa gasim televizorul LG 42LB5610, un model foarte bun al celor de la LG, iar pentru ca stiti deja ca cei de la LG au televizoare foarte bune, trebuie sa spunem numaidecat faptul ca este vorba despre un televizor de tip IPS.

LG 42LB5610 – ecran cu imagini vii si unghi de vizualizare larg

Dupa cum bine spuneam si mai sus, LG 42LB5610 se mandreste cu un ecran de tip IPS. Stim insa ca multi dintre voi nu stiu ce presupune un ecran IPS, iar daca nu ati citit deja review-ul televizorului LG 40LF630V atunci va vom spune ca un ecran de tip IPS ne ofera un unghi foarte larg de vizualizare astfel incat sa ne putem bucura intreaga familie de filmul de la 8.30 precum si de niste imagini foarte vii si colorate astfel incat acel film sa prinda viata.

Iar pentru ca legata de imagini este si diagoanala televizorului, vorbim asadar despre un televizor cu un ecran de 106 de centimetri precum si cu rezolutii Full HD, astfel incat fiecare imagine sa fie una memorabila.

De asemenea o alta functie foarte utila a televizorului LG42LB5610 este masina timpului. Aceasta am intalnit-o si la modelul LG 32LB5610 si ne permite sa inregistram emisiunile, meciurile de fotbal si alte tipuri de continut pentru a-l revedea ori de cate ori vrem.

Alte functii

Una dintre functiile foarte apreciate de noi este aceea care are grija ca orice imagine sa fie cat mai clara, indiferent ca este vorba despre o scena in care miscarile sunt foarte rapide si bruste.

De asemenea exista un numar mare de functii care ajuta la obtinerea unor imagini cat mai placute, insa va lasam sa le descoperiti singuri si sa va bucurati de ele cat mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *