LG 42LF561V – televizor de 106 de centimetri

Majoritatea televizoarelor ce pot fi achizitionate acum de pe piata electronicelor, au cel putin o diagoanala de 100 de centimetri, multe dintre ele avand chiar ecrane mult mai mare decat aceasta medie. In acest articol ne-am gandit sa facem si noi un review unui televizor mare, astfel incat sa stiti ce sa va cumparati daca doriti imagini cat mai mari si mai placute.

Televizor LED LG, 106 cm, 42LF561V, Full HD

Mai exact, vom vorbi tot despre un televizor al celor de la LG, pentru ca acestea au devenit deja foarte populare in randul cumparatorilor de televizoare, motiv pentru care am decis si noi sa ne uitam putin peste specificatiile lui LG 42LF561V si sa va spunem daca merita achizitionat sau nu.

LG 42LF561V este un televizor foarte mare

Atunci cand ai un televizor ca LG 42LF561V preferi mai degraba sa iti chemi toti prietenii la tine in loc sa mergeti la cinema. Asta deoarece are un ecran foarte mare de 106 de centimetri astfel incat imaginile vor avea o calitate aproape la fel de buna. De asemenea datorita rezolutiei Full HD vom simti ca si noi facem parte din filmul vizualizat, ceea ce e o senzatie ce merita incercata numaidecat.

Totodata sunetul va fi la fel de bun ca acela de la cinema. Acest lucru este datorat tehnologiei Virtual Surround care ne ofera o experienta inedita in materie de sunet. Noi am testat-o si va spunem fara nicio retinere ca merita incercata. Iar daca doriti si alte televizoare cu aceasta tehnologie, unul dintre ele este modelul LG 32LF630V.

Design care iti fura privirea

Unul din lucrurile care ne-au facut sa alegem acest televizor pentru a-l testa a fost chiar designul metalic care ne-a cucerit inca de la prima privire. Cu un astfel de televizor in casa, cu siguranta vei reusi sa schimbi in bine intreg decorul unei camere.

Totodata LG 42LF561V este genul de televizor care asigura economisirea energiei, ceea ce este un lucru foarte util in aceasta perioada.

In concluzie, pentru pretul de doar 2099 de lei, LG 42LF561V poate fi considerat un adevarat chilipir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *