LG 42LF652V – un televizor foarte usor de folosit

Odata cu evolutia tehnologiei, unele dispozitive au fost tot mai greu de folosit, motiv pentru care inca exista foarte multe persoane care prefera dispozitivele de alta data. Motivul pentru care acestea prefera asta este destul de simplu: simplitatea utilizarii.

Televizor LED Smart 3D LG, 106 cm, 42LF652V, Full HD

Iar acum trebuie sa fiti sinceri si sa recunoasteti ca un Nokia cu lanterna este mult mai usor de folosit decat un Samsung Galaxy S5. Dar noi nu vom vorbi despre telefoane ci despre televizoare in acest review.

Mai exact este vorba despre un televizor de la LG, modelul LG 42LF652V, un televizor despre care spuneam si in titlu este foarte usor de folosit, deci nu trebuie sa va fie frica de evolutia de tehnologiei.

LG 42LF652V – un televizor pe care il poate folosi oricine

Simplitatea de utilizare a acestui televizor este datorata in mod special sistemului de operare webOS 2.0, sistem ce poate fi intalnit si la un alt model al acestei companii si anume televizorul LG 42LF561V, care este foarte usor de folosit, de catre oricine indiferent cat de obisnuit e cu noile tendinte.

De asemenea nici macar atunci cand vom instala televizorul nu vom avea nevoie sa chemam pe cineva care se pricepe. Asta datorita ghidului BeanBird care ajuta la o instalare de succes in doar cateva minute doar cu cateva apasari de butoane. Un ghid asemanator poate fi intalnit si la televizorul LG32LF630V.

Si totusi nu am spus nimic despre ecran. Ei bine acesta este unul de dimensiuni foarte mari, avand o diagonala de 106 de centimetri precum si niste rezolutii foarte inalte Full HD. Deci nu mai exista indoiala ca orice imagine afisata de acest televizor va fi de inalta calitate.

Pret si concluzii

Pretul lui LG 42LF652V este de aproximativ 3000 de lei iar daca stam sa privim pentru cateva secunde specificatiile despre care am vorbit mai sus, atunci nu mai exista indoiala ca vorbim despre un televizor foarte bun la un pret foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *