LG 49UF675V – Ultra HD 4K

Am vorbit despre multe televizoare aici pe blog, atat de la LG, Panasonic cat si de la Samsung, insa pana acum nu v-am prezentat nici un model de televizor la fel cum este cel despre care vom scrie in randurile urmatoare si a carui poza o gasiti chiar mai jos.

Televizor LG 49UF675V LED, 124 cm, Ultra HD 4K

Mai exact vom vorbi despre un televizor al celor de la LG care se bucura de doua mari caracteristici foarte importante: o diagonala foarte mare precum si de niste rezolutii pe care cel putin pana acum noi nu le-am intalnit. Asadar, in randurile urmatoare vom face un review televizorului LG 49UF675V.

LG 49UF675V – diagonala si rezolutii de ultima generatie

Asadar, dupa cum bine spuneam si mai sus, vorbim despre un televizor ce ne va oferi niste imagini superbe pentru care nu exista nici macar cea mai mica critica. Asta deoarece LG 49UF675V ne va oferi imagini de calitate 4K Ultra HD, adica imagini de 4 ori mai placute decat ne ofera televizorul LG 32LF580V.

De asemenea pentru o astfel de rezolutie, avem nevoie si de un ecran cat mai mare, nu? Din acest motiv cei de la LG au optat pentru un ecran cu o diagonala de 124 de centimetri, deci este chiar mai mare si decat un model despre care am discutat anterior, si anume Samsung Samsung 48H6400.

In acelasi timp vorbim despre un televizor 3D, deci este destul de clar faptul ca nu vom mai fi nevoiti sa mergem prea des la cinema, deoarece avem filme de calitate chiar la noi in dormitor sau in sufragerie. Noi alegem locul.

Chiar daca este foarte mare, se mandreste cu un design ultra slim, ceea ce face din LG 49UF675V un televizor caruia ii vei gasi locul foarte usor.

Concluzii

Asadar, nu mai exista nici un dubiu ca LG 49UF675V este un televizor de ultima generatie, cu dotari care ne ajuta sa obtinem niste imagini superbe si de calitate superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *