LG 50LF652V – tehnologie de ultima ora

Daca ar fi sa numim doua branduri care sa concureze pentru locul I intr-un clasament a celor mai bune televizoare, atunci cu siguranta acestea ar fi LG si Samsung. De fapt, la noi pe site veti gasi chiar o lista de televizoare despre care am discutat pana acum, iar o mare parte dintre ele apartin acestor doua companii.

Televizor LED Smart 3D LG, 126 cm, 50LF652V, Full HD

Iar de data aceasta ne vom continua obiceiurile deoarece vom discuta tot despre un televizor al unuia dintre aceste doua branduri. Mai exact, in randurile urmatoare veti gasi un review al televizorului LG 50LF652V.

LG 50LF652V – unul dintre cele mai bune televizoare marca LG

Am vazut multe televizoare LG pana acum, ba chiar am si testat multe dintre ele insa recunoastem ca LG 50LF652V pare a fi unul dintre cele mai bune dintre ele. Asta deoarece se prezinta foarte bine, reusind sa faca o impresie foarte buna inca de la prima vedere.

Spunem ca se prezinta foarte bine in mod special ca se mandreste cu un ecran cu o diagonala de 126 de centimetri, deci este mai mare chiar si de catre un model frate, si anume mai mare decat LG 49UF8507, despre care vorbeam acuma cateva zile. In acelasi timp, rezolutia este una de tip Full HD deci pana si cel mai mic detaliu al unei imagini va fi foarte clar.

De asemenea LG 50LF652V este un SMART TV si chiar daca poate parea greu de folosit, trebuie mentionat sistemul de operare webOS 2.0 care este atat de simplu si de usor de inteles incat il poate folosi si un batran sau un copil mic.

Cu functia Smart Share continutul de pe dispozitivele inteligente va putea fi accesat direct de pe televizor, deci vom avea mereu surse de continut la indemana chiar si atunci cand la TV nu e nimic bun.

Pret

Chiar daca vorbim despre un telvizor foarte bun, pretul este unul decent: doar 3200 de lei costa LG 50LF652V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *