Panasonic TX-40CS520E – raport calitate pret excelent

Chiar daca nu este un brand la fel de popular precum e Samsung sau LG, Panasonic se pricepe de minune sa faca televizoare foarte bune, motiv pentru care nu ii putem ignora ci trebuie sa oferim atentie fiecarui model lansat de catre acestia.

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40CS520E, Full HD

De aceea vorbim acum despre un televizor marca Panasonic care prezinta un raport de pret calitate excelent. Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review televizorului Panasonic TX-40CS520E, televizor care ne-a impresionat din orice punct de vedere, atat din punct de vedere tehnic cat si al pretului.

Panasonic TX-40CS520E este un televizor inteligent si ieftin

Unul dintre lucrurile de  apreciat la acest televizor este faptul ca vorbim despre un Smart TV, chiar daca pretul sau ar putea sa nu ne transmita asta. In acelasi timp vorbim despre un televizor cu doar putin mai mic decat modelul LG 42LB5610, avand o diagonala de 100 de centimetri precum si niste rezolutii Full HD care ne promit imagini de cea mai buna calitate posibila.

Iar pentru ca vorbim totusi despre un televizor inteligent, functia my Home Screen ne permite personalizarea ecranului de start astfel incat sa avem orice aplicatie la indemana pentru un acces cat mai facil.

In acelasi timp, continutul de pe alte dispozitive inteligente poate fi partajat foarte usor pe ecranul lui Panasonic TX-40CS520E, existand mai multe functii si tehnologii concepute in mod special in acest sens.

Nu trebuie ignorat nici sistemul audio incorporat care ne va ajuta sa obtinem pe langa imagine de calitate si un sunet cat mai bun, astfel incat experienta vizionarii unui film de actiune sa fie una care nu se uita prea usor.

Concluzii

Panasonic TX-40CS520E are un pret de doar 2500 de lei iar deseori poate fi achizitionat la reducere, astfel putem spune fara nicio indoiala faptul ca vorbim despre un televizor care se mandreste cu un raport calitate-pret excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *