Panasonic TX-40CX400E – televizor 4K

Fiecare utilizator care a testat cel putin o data tehnologia 4K a fost convins foarte usor ca aceste televizoare sunt perfecte pentru iubitorii de filme si de imagini detaliate cat mai bine si cu culori cat mai vii. De aceea am ales sa facem si noi un review unui televizor ieftin pentru specificatiile pe care le prezinta.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 100 cm, TX-40CX400E, 4K Ultra HD

Mai exact este vorba despre televizorul Panasonic TX-40CX400E care prezinta niste specificatii care cel putin pe noi ne-au impresionat inca din primele clipe.

Panasonic TX-40CX400E este un televizor 3D cu rezolutii 4K

Daca ati mers la cinema pentru a vizualiza un film 3D atunci cu siguranta ati fost impresionati de calitatea foarte buna a acestuia. Tenhologia 3D poate fi adusa foarte usor in dormitorul vostru prin achizitia acestui televizor care va face pe oricine sa se simta exact ca la cinematograf.

Asta deoarece este un televizor 3D care pe langa aceasta tehnologie se mai mandreste si cu o rezolutie 4K, rezolutie despre care stim deja ca este de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD a televizorului LG32LF561V, deci este foarte clar faptul ca imaginile vor fi superbe.

Iar pentru ca rezolutiile inalte pot fi observate mai bine pe ecranele mari, Panasonic TX-40CX400E se mandreste cu o diagonala de 100 de centimetri pe care orice film va parea desprins din realitate.

Alte detalii, pret si concluzii

Un alt lucru care ne-a placut foarte mult la acest televizor este faptul ca putem foarte usor sa redam continutul de pe un stick USB direct pe ecranul mare de 100 de centimetri a televizorului Panasonic TX-40CX400E, deci ne vom putea bucura de imaginile sau videoclipurile de pe stick-uri la rezolutii mult mai bune.

De asemenea alte dispozitive pot fi conectate foarte usor la acest televizor folosind un cablu HDMI, deci vom avea mereu surse de continut disponibile.

Pentru ca vorbim totusi despre un Smart TV, pretul de 3500 de lei nu ar trebui sa ni se para deloc mare. Asta mai ales pentru ca specificatiile sunt la randul lor foarte generoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *