Panasonic TX-48CX400E – televizor cu rezolutii 4K

Am mai prezentat cateva modele ieftine de televizoare 4K aici pe blog insa este cert faptul ca niciodata nu sunt suficiente asa ca astazi ne-am decis fara dar si poate sa cautam inca un model pe care sa il testam precum si pe care sa il prezentam mai apoi persoanelor care se afla in cautarea unui televizor cu rezolutii cat mai inalte.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 121 cm, TX-48CX400E, 4K Ultra HD

Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review unui televizor cu niste rezolutii superbe care apartine unui brand tare drag noua, si anume Panasonic. Iar pentru a nu va tine prea mult timp in suspans pentru ca sigur nu va place asta, va spunem ca modelul despre care vom discuta este Panasonic TX-48CX400E.

Panasonic TX-48CX400E – unul dintre cele mai bune televizoare Panasonic

Daca stam si analizam putin mai bine televizorul Panasonic TX-48CX400E atunci ne vom da seama foarte rapid ca acesta seamana putin cu un model despre care am discutat aici pe site, si anume televizorul LG 49UF675V.

Vorbim deci despre un televizor la care orice film va fi o adevarata amintire si va oferi o doza de adrenalina foarte mare. Asta deoarece acesta are o diagonala de 121 de centimetri, mult mai mare deci decat a modelului Panasonic TX 40CS630E.

Totusi Panasonic TX-48CX400E se face remarcat in mod special prin faptul ca este un smart tv care ne va oferi niste imagini superbe datorita rezolutiilor 4K Ultra HD despre care stim deja faptul ca sunt de 4 ori mai bune decat rezolutiile Full HD pe care le intalnim la majoritatea televizoarelor de pe piata.

De asemenea atunci cand la TV nu e nimic bun pentru a ne putea bucura de rezolutiile 4K, putem folosi porturile HDMI pentru  conecta alte dispozitive la acest televizor.

Parere finala

Asadar, consideram fara dar sau poate faptul ca Panasonic TX-48CX400E este cel mai bun televizor al celor de la Panasonic intalnit de noi pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *