Samsung 32H5000 – filme direct de pe stick

Stim cu totii ca la TV nu avem mereu filme bune iar atunci cand gasim cate unul, momentele de publicitate sunt atat de dese incat adormim inainte sa vedem finalul. Din aceste motive au aparut televizoarele care ne ofera tot felul de alternative astfel incat sa nu mai depindem de posturile TV.

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32H5000, Full HD

Pentru acest articol am decis sa va prezentam un televizor pe care daca il cumparati nu veti mai fi legati doar de programele TV ci veti putea avea mereu la indemana cate un film bun, fara publicitate si fara a astepta o anumita ora. Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review televizorului Samsung 32H5000.

Samsung 32H5000 – avem mereu filme la indemana

Am spus de mai multe ori in introducerea acestui articol ca Samsung 32H5000 este un televizor ca ne ofera mai multe alternative pentru momentele in care la TV nu gasim nimic bun. Mai exact, acest televizor dispune de un port USB care ne permite sa redam diferite filme stocate pe stick-uri USB, ceea ce e o optiune pe care noi am indragit-o foarte mult.

Si totusi avem nevoie de un ecran cat mai mare si mai bun pentru a vedea filmele intr-o conditie cat mai buna, nu? Ei bine Samsung 32H500 are un ecran cu o diagonala de 80 de centimetri (ceva mai mica decat a lui LG 50LF652V este drept) precum si rezolutii Full HD, deci este un televizor foarte bun in cazul in care nu aveti asteptari foarte mari de la un televizor accesibil.

De asemenea nu vorbim doar despre un televizor la care sa ne uitam doar la filme. La fel ca in cazul lui Samsung 40H5203 avem la dispozitie un mod fotbal care, dupa cum bine ne transmite deja numele sau, ne va oferi cele mai bune imagini din timpul unei partide de fotbal.

Concluzie

Privind toate specificatiile de mai sus, nu mai putem spune decat faptul ca Samsung 32H500 este un televizor pe placul tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *