Samsung 32H5030 – televizor de 80 de centimetri

Uneori, oricat de mult ti-ai dori, nu iti poti achizitiona un televizor care sa aiba o diagonala de 100 si ceva de centimetri din simplul motiv ca nu exista loc pentru pozitionarea acestuia. Din acest motiv din cand in cand mai scriem aici pe blog si cate un review facut unui televizor de dimensiuni ceva mai mici.

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32H5030, Full HD

Mai exact, vom vorbi despre un model marca Samsung deoarece pana acum am fost foarte multumiti de televizoarele testate pana acum, motiv pentru care am zis ca mai trebuie sa continuam cu review-urile. De aceea va prezentam acum televizorul Samsung 32H5030.

Samsung 32H5030 – diagonala potrivita si rezolutii inalte

Dupa cum bine spuneam si mai sus, nu vom vorbi despre un televizor foarte mare. Asta deoarece exista multe persoane care cauta un televizor potrivit, motiv pentru care am ales sa vorbim despre un televizor a carui diagonala sa fie mai mica decat a televizorului LG 43LF630V.

Mai exact, Samsung 32H5030 are rrrrr şi o diagonala de 80 de centimetri, deci va fi foarte usor sa ii gasim locul intr-o camera. Totodata chiar daca nu are o diagonala de 100 de centimetri, asta nu inseamna ca imaginile au o calitate mai proasta. Ba chiar filmele vor arata foarte bine la acest televizor dat fiind faptul ca vorbim despre un televizor cu rezolutii Full HD.

Iar pentru a ne bucura la nivel maxim de imaginile de inalta calitate putem foarte bine utiliza modul fotbal care ne ajuta sa ne bucuram de fiecare minut dintr-un derby foarte strans la fel ca si cum am fi pe banca rezervelor sau chiar pe teren.

Detalii si concluzii

Un alt aspect foarte important este si acela care ne permite sa ne putem bucura de filmele stocate pe un film USB, functie foarte utila mai ales atunci cand nu gasim nimic bun la TV, iar momentele de genul sunt foarte dese.

Pe scurt, Samsung 32H5030 este unul dintre acele televizoare care merita absolut fiecare leu din pretul sau initial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *