Samsung 32H5303 – televizor inteligent de la Samsung

Cei de la Samsung sunt deja celebri pentru toate dispozitivele pe care le fac, iar daca toata lumea ii cunoaste in mod special pentru faptul ca au niste telefoane super tari, noi ii apreciem mai mult pentru faptul ca ne ofera o lista de televizoare foarte bune din punct de vedere tehnic precum si la preturi foarte accesibile.

Televizor Smart LED Samsung, 80 cm, 32H5303, Full HD

De aceea, dupa ce intr-un articol anterior vorbeam despre modelul Samsung 32H5030, acum am decis sa va prezentam un alt model produs de catre cei de la Samsung, si anume despre televizorul Samsung 32H5303.

Samsung 32H5303 este un televizor foarte destept

Atunci cand ai in dormitor sau in alta camera un televizor inteligent, experienta vizualizarii unui film la TV se schimba complet. Asta deoarece pe langa posturile TV obisnuite mai avem la dispozitie o multime de surse de unde putem sa ne procuram continutul.

De exemplu Samsung 32H5303, un SMART TV fiind, poate fi conectat foarte usor la internet, dupa care retele precum Youtube sau Facebook raman doar la o apasare de buton distanta. Pe scurt, toate videoclipurile si filmele de pe internet sunt la dispozitia noastra. Mai mult decat atat, la Samsung 32H5303 gasim mai multe porturi USB si HDMI astfel incat sa putem conecta si alte dispozitive de pe care sa redam continut atunci cand la TV nu e nimic interesant.

Totodata nu trebuie sa uitam ca vorbim despre un televizor cu o diagonala de 80 de centimetri ce poate fi perfect atunci cand dorim sa vizualizam un film datorita rezolutiei Full HD. De asemenea si meciurile de fotbal se vor vedea la fel de bine ca de la peluza pentru VIP-uri datorita modului fotbal cu care este dotat acest televizor.

Concluzii

Daca toate televizoarele ar fi la fel de inteligente precum Samsung 32H5303, atunci cu siguranta ar exista numai achizitii bune. Dar totusi, atata timp cat exista acest model pe piata, atunci ar trebui sa il analizati cat mai bine deoarece reprezinta o alegere foarte buna, va garantam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *