Samsung 32H5500 – un televizor inteligent

Inca de cand au aparut, televizoarele inteligente au fost foarte apreciate de catre cumparatorii de televizoare de la noi si astfel toata lumea si-a dorit cate un astfel de model. De aceea ne-am decis si noi sa vorbim despre cateva televizoare inteligente iar primul model cu care vom incepe va fi unul al celor de la Samsung.

Televizor Smart LED Samsung, 80 cm, 32H5500, Full HD

Mai exact, vom incepe cu modelul Samsung 32H5500, un televizor pe care noi l-am testat si care ne-a placut foarte mult, motiv pentru care am considerat ca e bine sa scriem si aici pe site despre el.

Samsung 32H5500 este un televizor cu foarte multe dotari

Avantajul televizoarelor inteligente este acela ca se pot mandri cu un numar foarte mare de dotari si specificatii concepute special pentru ca utilizatorii sa aiba cat mai multa libertate. Unul din televizoarele inteligente despre care am discutat deja este modelul Panasonic TX-40CX400E care ne-a convins cu dotarile sale, iar acum se pare ca vorbim despre un alt model.

Diagonala lui Samsung 32H5500 este exact aceeasi ca a televizorului LG32LF561V, adica de 80 de centimetri iar la capitolul rezolutii, vorbim iarasi despre o asemanare intre cele doua modele, deoarece televizorul celor de la Samsung ofera imagini Full HD.

Libertate de alegere a continutului

Samsung 32H5500 ne pune la dispozitie o aplicatie numita Smart View care ne permite sa conectam acest la acest televizor mai multe dispozitive astfel incat sa putem reda continutul stocate pe acestea pe un ecran mult mai mare. De asemenea libertatea de alegere a continutului este oferita si de catre porturile HDMI si USB.

Iar pentru a sustine in continuare faptul ca utilizatorul este cel care alege la ce sa se uite, trebuie sa amintim ca vorbim despre un SMART TV ce poate fi conectat foarte usor la internet, fara prea multe batai de cap.

De asemenea iubitorii sporturilor vor adora acest televizor datorita modului fotbal pe care ni-l pune la dispozitie, motiv care ne face sa credem ca este unul dintre cele mai interesante televizoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *