Samsung 32J5500 – pret foarte bun

De fiecare data cand facem o achizitie la un pret foarte bun, suntem extrem de bucurosi ca am reusit sa economisim o anumita suma de bani. De aceea noi vanam de foarte multe ori ofertele astfel incat sa gasim televizoare ieftine despre care sa vorbim aici pe blog, pentru ca cititorii nostri sa fie la curent cu fiecare promotie.

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5500, Full HD

Asa am ajuns sa vorbim in acest articol despre un televizor foarte interesant al celor de la Samsung care se bucura de un avantaj foarte apreciat de catre cumparatori: pret mic. Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review televizorului Samsung 32J5500.

Samsung 32J5500 – televizor pentru buzunarul tuturor

De cele mai multe ori exista impresia ca un televizor performant ar trebui sa aiba si un pret ceva mai mare. Totusi, dupa cum am vazut si in cazul televizorului Panasonic TX40CS520E acest lucru nu este numaidecat o regula. Un alt argument in acest sens ni-l ofera si Samsung 32J5500.

Astfel, vorbim despre un televizor inteligent care dispune de niste specificatii foarte bune precum e diagonala de 80 de centimetri sau rezolutiile Full HD pe care Samsung 32J5500 ni le pune la indemana pentru imagini de o calitate cat mai buna.

Numar foarte mare de aplicatii

Smart TV fiind, Samsung 32J5500 ne pune la dispozitie un numar foarte mare de aplicatii astfel incat sa nu ne plictisim niciodata atunci cand la TV este pauza de publicitate.

In acelasi timp, procesorul quad core ne permite sa folosim toate aceste aplicatii fara ca televizorul sa functioneze mai greu, iar aplicatiile sa aiba nevoie de un timp mai mare de incarcare.

Un alt lucru pe care l-am apreciat la acest televizor a fost si numarul mare de porturi HDMI precum si posibilitatea de viziona filme direct de pe un stick USB astfel incat sa nu mai depindem doar de grila de programe TV pentru a vedea un film sau o emisiune de calitate.

Concluzie

Avand un pret de doar 1700 de lei, nu putem spune decat faptul ca Samsung 32J5500 este un televizor ce merita achizitionat fara nici macar un minut de stat pe ganduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *