Samsung 40H5500 – televizor cu procesor quad core

Cu toate ca o mare parte dintre noi ne-am obisnuit deja sa intalnim procesoare doar la telefoane, calculatoare sau laptopuri, de o vreme acestea pot fi intalnite si la unele televizoare. Mai exact este vorba doar despre televizoarele inteligente care au nevoie de aceste procesoare.

Televizor Smart LED Samsung, 101 cm, 40H5500, Full HD

Mai exact este nevoie de aceste procesoare pentru ca televizoarele inteligente sa functioneze cat mai bine iar utilizatorii sa nu fie nevoiti sa astepte prea mult timp pentru ca o aplicatie sa se incarce sau pur si simplu pentru ca o comada sa fie executata. Un televizor cu procesor quad core este si Samsung 40H5500 despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

Samsung 40H5500 – un televizor cu sustinere hardware

Dupa cum bine probabil ati inteles deja din introducerea acestui review, Samsung 40H5500 este un televizor inteligent, deci functii precum navigarea pe internet sau accesul la diferite aplicatii pentru a vorbi cu prietenii sunt deja lucruri obisnuite. De asemenea nici la capitolul conectivitate Samsung 40H5500 nu sta mai rau, fiind bogat in porturi atat USB cat si HDMI.

In ceea ce priveste diagonala ecranului, aceasta este putin mai mica decat cea a televizorului LG 43LF540V, totusi diferenta nu e prea mare. Ecranul acestuia are o diagonala de 101 de centimetri, deci ramane in continuare un televizor foarte mare.

De asemenea rezolutia poate fi intalnita la multe televizoare de top precum LG32LF561V, asta pentru ca vorbim de o rezolutie Full HD. Deci chiar si cele mai neimportante detalii dintr-o imagine vor fi putea admirate la cea mai inalta calitate posibila.

Alte specificatii

Dupa cum bine spuneam si mai sus, Samsung 40H5500 se mandreste cu un procesor quad core care va face orice aplicatie si orice functie sa aiba un timp de raspuns aproape instant.

Totodata folosind functia Smart View vom putea conecta o multime de dispozitive la acest televizor pentru a ne putea bucura de imaginile gazduite la o rezolutie mai inalta precum si la dimensiuni mult mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *