Samsung 40H6400 – televizor 3D

Cei de la Samsung se pricep de minune la tot ceea ce fac. Iar aici nu ne referim doar la telefoanele lor mobile de top ci si la televizoarele care aproape au cucerit aceasta piata. De aceea deseori vorbim si noi despre cate un televizor Samsung, iar un bun exemplu este televizorul Samsung 40H6200 despre care am vorbit chiar in ultimul review postat.

Televizor Smart 3D LED Samsung, 101 cm, 40H6400, Full HD

Un televizor foarte asemanator celui mentionat mai sus este cel despre care vom vorbi in acest review. Mai exact este vorba despre modelul Samsung 40H6400.

Samsung 40H6400 este unul dintre cele mai bune televizoare Samsung

Recunoastem ca am vazut multe televizoare Samsung, insa putine sunt ca modelul 40H6400. Spunem asta deoarece acesta dispune de niste dotari ce nu pot fi ingorate prea usor, deci este clar ca vorbim despre un televizor foarte bun.

Ceea ce il face un televizor foarte bun este tehnologia 3D care ne va face sa ne bucuram de filmele vizualizate la o calitate net superioara mai ales datorita rezolutiei Full HD. Iar pentru ca asemenea tehnologii au nevoie de un ecran cat mai mare, atunci cei de la Samsung s-au gandit si la asta.

Samsung 40H6400 vin cu o diagonala foarte mare de 101 centimetri care va face din orice film o adevarata amintire.

Alte specificatii

In spatele designului foarte placut se afla si un procesor quad core care ne va ajuta sa folosim orice aplicatie a televizorului Samsung 40H6400 fara a fi nevoiti sa asteptam prea mult timp pentru incarcare sau procesare.

De asemenea modul fotbal este doar unul din numeroasele moduri si functii care ne face sa recomandam televizorul Samsung 40H6400 si sa-l numim unul dintre cele mai interesante televizoare produse de catre celebra companie Koreeana.

Pretul este la randul sau unul foarte, foarte bun si care reflecta absolut fiecare specificatie in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *