Samsung 48H6400 – diagonala foarte mare

Cu cat un televizor are o diagonala mai mare, cu atat acesta ne va face serile de film mai placute. Daca pana acum am vorbit mai mult despre televizoare care aveau in medie o diagonala de aproximativ 100 de centimetri, acum am decis sa cautam un model ceva mai mai mare si sa ii facem o recenzie.

Televizor Smart 3D LED Samsung 48H6400, 121 cm, Full HD

Am navigat putin prin magazinele online de la noi si ne-am oprit la gama de televizoare Samsung. Asta deoarece ne-a atras atentia un televizor inteligent cu o diagonala foarte mare. Nu vom dezvalui acum diagonala, insa o veti gasi in randurile urmatoare unde facem un review televizorului Samsung 48H6400.

Samsung 48H6400 – un televizor cu ecran care atrage atentia

Daca pana acum am tras putin de timp si poate ca v-am facut curiosi, acum nu va mai tinem in suspans si trebuie sa spunem despre ce televizor vorbim. Astfel Samsung 48H6400 se mandreste cu un ecran cu o diagonala de 121 de centimetri, deci este mai mare si decat a televizorului Samsung 32J5500, precum si care ne ofera imagini Full HD care ne vor incanta de fiecare data cand ne asezam in fata televizorului pentru a vedea un film bun.

In acelasi timp vorbim despre un Smart TV deci este foarte clar faptul ca putem naviga pe internet in timp ce avem la dispozitie un numar foarte mare de aplicatii care sa ne ajute sa nu ne plictisim niciodata atata timp cat avem un astfel de televizor.

Iar pentru ca aplicatiile sa functioneze cat mai bine iar cautarile de pe internet sa fie cat mai eficiente, avem la dispozitie un procesor quad core care ne va oferi o experienta de utilizare superba.

Atunci cand dorim sa vizualizam o filmare realizata cu telefonul mobil, putem folosi functia Smart View care ne permite conectarea unui numar mare de dispozitive la ecranul mare al lui Samsung 48H6400.

Parere finala

Asadar, Samsung 48H6400 este genul de televizor pe care il caracterizezi cel mai bine folosind un singur cuvant: performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *